Skip to main content

Over GebrokenBrein

Een website dóór en vóór NAH-ers

Over GebrokenBrein

Jaren geleden kreeg ik totaal onverwachts een CVA wat heel mijn leven veranderde. Toen ik na het ziekenhuis- en revalidatietraject thuis kwam zat ik met de volgende vraag: "Hoe moet ik nu verder en wie kan mij daarbij helpen?"

 

Hoe moet ik nu verder en wie kan mij daarbij helpen?

Ik had weinig tot geen handvatten meegekregen voor de periode ná het revalidatietraject en ben samen met mijn vrouw gaan zoeken wat er allemaal te vinden is op het gebied van hulpverlening. Via vele omwegen kwam ik bij een organisate terecht om een 2-jarige cursus te volgen met de bedoeling mijn levenspad beter te kunnen uitstippelen. Ik kwam er achter dat mijn cursusgenoten ook vragen hadden als: "Hoe moet ik nu verder?" en "Ik kan niet tegen lange werkdagen. Hoe moet het verder? Wie helpt mij bij mijn werkgever?"

 

GebrokenBrein wil een leesbare site zijn voor mensen met hersenletsel. Waarom?

Veel NAH-ers hebben problemen (gekregen) met het lezen van teksten en drukte bij o.a. bijeenkomsten. En vele "gewone" mensen realiseren zich niet dat veel drukte, harde geluiden, felle lichten, veel en luid praten een crime is voor vele NAH-ers. Die wirwar aan teveel informatie wil GebrokenBrein graag op een prettige manier leesbaar maken voor de NAH-er en mantelzorger.

 

GebrokenBrein: een kruispunt van wegen

Bij GebrokenBrein kruisen de wegen van NAH-ers en hulpverleners elkaar. Iedereen die affiniteit heeft met de doelgroep NAH (NAH-er, familie, professionele hulpverlening, enz.) heeft de mogelijkheid iets te plaatsen op de site.

Het vele contact met mijn lotgenoten tijdens en dat deed mij besluiten de site GebrokenBrein te maken.
Neem contact via de contactpagina.

August MacGillavry