Skip to main content

Buiten is iets Buitengewoons!

Zorgatelier Buiten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

In een prachtige, natuurlijke omgeving heten wij u van harte welkom. In ons zorgatelier Buiten bieden wij mensen met NAH (Niet-Aangeboren Hersenletsel), een unieke vorm van creatieve dagactiviteiten en fysiotherapie.

Ondersteuning bij NAH
  • Dagbesteding
  • Fysiotherapie
  • Bewegingsactiviteiten
  • Creativiteit

Ondersteuning en zorg

 

In een prachtige, natuurlijke omgeving heten wij, Tejo en Marthe Sluijter, u van harte welkom. In ons modern zorgatelier Buiten bieden wij vanaf november 2008, mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) een unieke vorm van (creatieve) dagactiviteiten en fysiotherapie.

 

Creatieve dagbesteding – Rust en ruimte

Op Buiten heerst een rustige en prettige sfeer om te werken. Met een zinvolle en stimulerende dagbesteding kunt u eventueel de draad van het leven weer oppakken of ontdekt u nieuwe talenten. Charme, een relaxte sfeer en veel ruimte in een mooie omgeving, die aansluit op uw wensen, mogelijkheden en behoeften: rust, ruimte en in kleine groepen.

Dat is wat wij te bieden hebben op Buiten. Uw verblijf op Buiten wordt iets Buitengewoons. U bent van harte welkom om kennis te komen maken. Kijk eens op www.buiten.org

Tejo en Marthe Sluijter - van Dijk

Activiteiten


Op Buiten heerst een rustige en prettige sfeer om te werken. Met een zinvolle en stimulerende dagbesteding kunnen mensen met een NAH eventueel de draad van het leven weer oppakken of nieuwe talenten ontdekken. Het zorgatelier ligt in het buitengebied van Lage Mierde in het rivierdal van de Reusel. Midden in het prachtige Brabantse Kempengebied, direct aan Landgoed de Utrecht. Goed te bereiken met het openbaar vervoer.

 

Dagactiviteiten

Zorgatelier Buiten biedt o.a. creatieve dagactiviteiten, zowel individueel als in kleine groepen. Er worden, op aanvraag, lessen en workshops gegeven. Het werken op Buiten biedt voor iedereen mogelijkheden zoals beeldhouwen, bloemschikken, boetseren en keramiek, découpage, fotografie, glasfusing, glasverven, houtbewerking, koken, mozaïek, sieraden maken, tekenen en schilderen, textiele werkvormen, Tiffany etc. Bezig zijn met anderen laat mensen weer genieten.

Er is ook tijd voor rust en ontspanning, muziek luisteren, lezen, wandelen, jeu de boules, tollen, lekker genieten in de hangmat, rusten in een van de rustruimten, vissen in het riviertje de Reusel, wegturen over onze kikker- en amfibieënpoel of koken in de keuken.

Contact

Zorgatelier Buiten
Buitenman 3
5094 EJ Lage Mierde
 

 

Hulpverleners bij GebrokenBrein